Julafton

Så var det julafton igen. Men till skillnad från tidigare år har inte riktigt den rätta julkänslan infunnit sig. Visst har det varit mysigt med julgran o paket o gäster o kalle anka o allt det där. Men var är julvädret, det kunde ju i alla fall vara lite minusgrader, men nej inte det. Är faktiskt lite besviken, det känns mer som höst än jul. Men det har ändå varit en bra dag. Mormor och morfar och Ture är bra gäster en dag som denna. En julgran med massa presenter under, god mat o en massa omöjliga rim har framkallat det lilla av julstämning som krävs för en lyckad dag =)
Fick en massa bra paket och är mkt nöjd, nu väntar jag bara på det rätta vädret så kanske man kan få lite julkänsla i efterhand eller kanske till nyår. Det är ju av någon konstig anledning då snön brukar infinna sig. Men i alla fall GOD JUL allahopa!

<3

I want nothing more

slapp helg, eller ganska iallafall. har jobbat och sen inte så mycket mer.
va hemma i fredags och kollade på film, nolltolerans och tredje vågen. det visade sig efter halva den första filmen att jag redan hade sett den men jag tittade ändå. ingen av filmerna va särskilt bra men vad gör man när man ska jobba klockan 10 dagen efter och ändå itne har nåt annat o göra.
lördagen började med tidigt (alldeled för tidig för o vara lördag) uppstigning kl kvart i 9. började jobba klockan 10 o efter jobbet bar det av till kusinerna för julklappsutdelning. Måste säga att min kära far gör sig väldigt bra som finsk tomte xD fan va ja skrattade.
efter god mat och juklappar tog jag bussen till robin. hyrde superman returns och köpte en massa massa godis, GOTT =)
jobbat idag igen, tråkigt som bara den fast tiden gick rätt fort o jag överlevde!

tycker om dig!

ehmmmm

imon är det fredag efter en otroligt seg vecka med otroligt lite att göra. knappt haft några lektioner alls. men så kommer det en fredag där man tvingas gå extra länge bara för att fixa det sista i ped led.
ska prata om mitt privata helvete på svenskan imon, trodde att det skulle bli svårt o få ihop tre minuter om det, men det var visst inget större problem. att prata om hur hemskt det är att gå upp tidigt bara för att gå till skolan är inga som helst problem och det kommer gå fin fint, det känner jag på mej =)

you and me


Hemkär

Hemkär? Inte ofta man får höra att man är det. För det mesta tjatas det om hur lite man är hemma men igår fick jag göra att jag var hemkär. Och det är jag nog också. Det är ju tänkt att vi ska flytta och nu har vi hittat en lägenhet att renovera men nu vet jag inte om jag vill flytta längre. Visst hade det varit bra att än närmare skolan o stan o att bussarna gick oftare. Men samtidigt skulle det innebära att jag skulle behöva flytta ifrån det hus där jag bott större delen av mitt liv. Vill jag det?

lugnt

efter en vecka med sjukt mycket att göra har det varit kalas med en riktigt slapp helg.
fikade med kaisa och elin på vattenporten i fredags, skratt och umgänge som jag har saknat länge. får inte gå så här lång tid till nästa gång. 
åkte hem med robin, kollade på tv och somnade. hoppade träningen i lördags (igen). gick upp halv två, froyd kom ner. åkte te robin spelade lite fifa o vann =) vi begav oss sen alla tre till kombihallen och kollade på lite fotboll. åt en halv kebabrulle. froyd åkte hem till sig och jag o robin till honom. 
jobbade idag och nu är jag jäääääätte trött! 

-emma 


lite tid, mycket att göra

vilken hemsk vecka. tiden har gått alldeles för fort och jag har haft alldeles för mycket att göra. coaching arbetet skulle lämnas in igår och det klarade jag utan någon större stress, hade till och med börjat i tid för en gångs skull. idag hade jag 3 arbeten att lämna in, det ena lämnades in i onsdags (planering igen ^^), det andra fick ja skriva en timme innan det skulle vara inlämnat men jag klarade det och det blev ganska bra. det tredje arbetet var en kompletering till ett gammalt, har gjort hälften men nu orkar jag inte mer. tänker njuta av helgen och skita i skolan nu. 
ska in till stan och fika med kaisa och elin senare =) var himla längesen och det har ju hänt en hel del sen sist. 
mitt lyckorus har lagt sig lite även om jag fortfarande är glad =D 


-emma, fortfarande LYCKLIG