måndag

vilken otroligt jobbig dag. vaknade när klockan ringde, men somnade givetvis om och vaknade 10 min innan bussen gick men duktigt som jag är hann jag med den ändå.
tränar två ggr idag, ganska nöjd =) har iofs ätit konstant där emellan men ändå.

är fortfarande lika glad som innan. trots att jag är trött och att det går lite motigt ibland är jag glad
lycklig kanske man till och med skulle kunna säga. allt är så himla bäst!

-emma


bror

126537-2

bästaste bäste bror!

lördag

upp kl halv 8 för o spela DM idag. gick inte alls bra men det var kul och spela. fick stå i mål, va ett jäkla tag sedan jag gjorde det, flera år sen. men det gick ganska bra ändå även om det känns i kroppen nu efter, min höfter tål inte att man slänger sig på de, så jag har bajs ont nu =/

let them say we're crazy what do they know

-
emma, fortfarande GLAD!

glad!

måste bara få skriva av mej lite av all lycka. har gått runt i lyckorus i flera dagar känns det som. ingenting har kunnat få mej på dåligt humör. mamma har lyckats en gång, men det var mitt eget fel. 
skolan går bra o hela livet i övrigt också för en gångs skull. jag som alltid klagar har inget o klaga på, abslout INGENTING. lite träningsvärk men inte ens den kan förstöra min dagar, även om det är lite jobbigt att rör sej ^^!
stanna kvar, tack!

-emma


NEJ!

Jag ljuger inte, men tro vad du vill!

plugg, plugg, plugg

har faktiskt börjat plugga lite mer än vanligt nuförtiden. vanligtvis brukar jag bara skjuta fram saker och ting men bestämde mej för att denna gången göra sakerna i tid så jag slipper det sen. så nu har jag mailat min engelska recension och mina reflektioner och det blev faktsikt bra.

pappa talade ju om för mej förra veckan att han tyckte jag la ner för lite tid på skolan, fast han inte hade en aning om hur d egentligen va. så jag förklarade för honom hur jag tyckte och funderade lite på vad han sagt och jag blev faktiskt ganska ledsen. jag tycker att jag sköter dte jag ska även om jag ibland hade kunnat lägga ner lite mer tid. men igår bad han faktiskt om ursäkt för det han sagt och jag blev riktigt glad. han har alltså fattat att jag visst bryr mej efter att jag lade mina betyg framför näsan på han =) TACK PAPPA!

började träna igår! riktigt skönt och komma igång, har varit lite seg med o komma igång! är ganska lat

-emma

come to decide that the things that I tried were in my life just to get high on


MATTE B avklarat!

nu har jag räknat mitt sista matte tal någonsin, FÖR JAG KLARADE MATTE B ;)
fick två tal att räkna idag, klarade jag de fick jag G. va nervös som fan innan men det visade sig vara tal som jag faktiskt kunde, JIPPIE =D
så jag klarade G och den värsta kursen är över!
va hos syon och skulle fixa mitt schema som har dubbla lektioner :S men han va inte där en enda gång, måste ordna det på måndag.

va inne och skulle betala det första på Bulgarien resan! fast det blev inte riktigt så, så jag får gå dit imon igen och betala. 12 juni ska vi åka till solen och festa =D  blev bara jag, elin o frida till slut, men det kanske var bäst så. trots allt de två jag umgås med mest och vi kommer få det riktigt kul! 

helg igen äntligen! ska nog bara ta d lungt o träna, men skönt de också!  


äntligen!

så var man äntligen hemma!
har varit skönt med massa sol o värme, men jag har saknat alla här hemma.
va skönt o se alla igen!
så nu är jag tebax i vardagen igen.
gjorde mitt nationella i matte idag :/ gick otroligt dåligt och jag får nog hoppas på mirakel om jag ska slippa läsa vidare på matt b.
kanske lika bar o läsa vidare bara edt att jag inte känner mig särskilt motiverad för tillfället. orkar inte med nåt plugg så det va nog tur att jag läste ut engelska boken förra veckan så jag slipper sitta med den nu.
fick tillbaka ett engelska prov också, gick fakti8skt ganska bra, 82 av 100 så ett klart vg o inte alltför långt ifrån mvg. visserligen lite besviken eftersom jag e ganska bra på det, men jag har halva kursen kvar så det ska nog gå bra.
börjar med nytt schema förra veckan och först såg det helt okej ut, men nu har de ändrat så nu är det bara bajs :/ inte jättedåligt men tillräckligt för att jag sak bli sur!

aja, men trveligt o va hemma! so long!

-emma

tva dagar kvar!

om tva dagar ar det dags att aka hem till kalla Sverige igen. har varit kalas med en massa sol och bad men jag maste nog anda saga att det sa bli skont att fa komma hem. har nog aldrig saknat alla dar hemma sa mkt com denna gangen. formodligen darfor jag suttit har vid datorn en hel del. men det ar nog tur det, annars hade ja saknat ihjal mej. fattar nog inte hur mkt alla dar hemma betyder alltid, men fy fan va tomt det har varit utan er =/
men nu kommer jag snart hem igen och gar tillbaka till det vanliga.
har en dag till pa mej att sola och det ska nog racka, har fatt en del farg redan =)
men som sagt var det ska bli skont och komma hem!
saknar alla!

-emma

antligen varme!

sa har jag antligen fatt lite sol och varme =)
har varit lite daligt med det innan, men idag sa har jag antligen fatt sola lite o dessutom fatt lite farg.
hoppas pa mera imon sa inte den hemsak flygturen va helt i onodan xD
ganska trevligt o vara har iaf med tanke pa vadret hemma.
fast jag saknar alla hemma en massa massa massa!

tycker om!

-emma