teneriffa

sa ar man antligen framme efter tidernas varsta flygresa. funderar allvarligt pa o stanna for gott bara for o slippa hemresan xD
eller sa far jag val jobba lite pa min flygradsla ;P

aja, har varit en helt okej fodelsedag iaf o nu ar det bara ett ar kvar till 18, haha xD
har fatt en del trevliga saker, men fler vantar eftersom shoppingen verkkar kalas =D

-emma

lov & födelsedag

helg!
i fredgas käkade jag pizza och tog det lungt! o igår var det dags att fira mej o bello! bara tjejer och pratmakarna kan bli väldigt lyckat. senare blev det även en hel del dans =)
tack för en riktigt toppen kväll tjejer, även fast ni glömde att sjunga för oss ^^!
sen kom man hem till ett åled där inte en enda gatulampa fungerar, va faktiskt lite läskigt att gå hem, men jag klarade mej undan mördare och annat som smyger i buskarna.
idag har det varit släktkalas på programmet och jag fick en hel del pengar, TACK TACK!

morgondagen ska tillbringas med packning för på tisdag åker jag o så kanske resan till bulgarien ska bokas =D

-emma


hoppas hoppas hoppas!

så var det torsdag, veckorna går fort nuförtiden och nu är det bara en dag till höstlov, fördelsedag och resan till teneriffa =D

har haft min förhoppningsvis sista mattelektion någonsi idag :D
hur det blir får jag se efter nationella, men det känns som att det finns en liten chans att jag klarar det. har i alla fall försökt få in skiten så gott jag kan och om det inte räcker så får jag väl läsa vidare till jul istället. ligger ju mittmellan ig och g, så jag är så illa tvungen att klara det =/ men det är bara att kämpa på!
jag hoppas iallafall att idag var den sista mattelektionen =D

har varit o kollat lägenhet med hela familjen idag, den var riktigt jävla bra (ursäkta språket) och trots att den inte ligger lika centralt som jag hade tänkt mej så tror jag att jag hade trivts mycket mycket bra.
på sommaren hade det varit perfekt, jobbet på andra sidan vägen o lagom cykelavstånd till tylösand =D
bussarna går oftare, busshållplatsen utanför dörren och cykelavstånd till stan. och efetrsom vi har bott i söndrum en gång innan så kan det ju inte vara så illa ;P
så nu får vi bara hoppas att min kära mor och far slår till så att jag äntligen kan få flytta närmare allt och alla!
av alla de jag har varit med och tittat på så var det den klart bästa och jag tycker mkt om den trots att läget som sagt var inte är lika centralt som jag hade tänkt mej.
hoppashoppashoppashoppashoppas, denna gången känns det verkligen som att alla vill!

-emma

onsdag, utvecklingssamtal

har inget vettigt att skriva idag, bara skriver för att ja inte har något bättre för mej.
slutade tidigt idag, 11. åt, gick en sväng på stan och sen hem för att sova. åkte in till stan igen och köpte en stickad tröja som jag har velat ha hur länge som helst nu =)
och som vanligt hamnar man tillslut här med lite mat och musik.

hade utvecklingssamtal idag. det måste vara bland det onödigaste som finns. men min kära mor tycker ändå att om man får chansen att träffa lärarna ska man ta den och hon träffar ju iofs inte de lika ofta som jag gör. men ända sen man gick på lågstadiet har de sagt samma saker, varenda en. bra, bra, bra, ta för dej lite mer. snäll och blablabla. jag är en såndär elev som inte märks jätte mycket fast jag pratar minst lika mycket som alla andra i en övrigt väldigt pratglad klass. detta är givetvis till min fördel men också lite irriterande. men det finns ju andra som pratar mer och tar mer plats och jag antar att det är den enkla förklaringen.
men i allafall så kom vi fram till att bortsett från matten (som går åt helvete) går det som valigt bra i skolan. de brukar också säga att jag inte gör mer än jag behöver, men varför skulle man göra det? det har jag aldrig förstått. jag har ju mina mål, minst vg i alla ämnen utom matte b (av förståliga själ) och än så länge har det gått alldeles utmärkt.

-emma

respekt

så var respekt uppsatsen färdigskriven och skickad. tog lite till och ett tag stod det helt stilla. för vad ska man skriva?! respekt är något man ofta pratar om men också ett ord som många tar lite för lätt på. inte för att jag är guds bästa barn och alltid snäll mot alla. jag snackar också skit, dömer andra och kallar fok en massa saker. men det gör väl alla. därför är det svårt att helt plötsligt sitta och skriva om vad som är respekt när man inte ens kan respektera andra själv.

-emma

tisdag

eftersom jag var så trött igår tog jag lite extra sovmorgon idag, försov mig alltså. Vaknade kvart i 9, alltså när bussen går så jag fick ta nästa istället. Kom ändå bara 10 min försent till ett prov =/ hade jag vetat det så hade jag nog tagit sovmorgon till bilden ist, men provet gick helt okej så det var kanske bra.
sedan bild om sagt va, blev faktiskt klar med karikatyren äntligen och nu är nu inte lika långt efter som jag va innan, yippie!
sedan matte och nu börjar jag äntligen förstå lite av det gamla och med lite flyt så kan jag nog klarar kursen iallafall =)

var ute och gick en lång promenad alldeles på egen hand igår, det var faktiskt riktigt skönt att bara gå och lyssna på musik. hann tänka på en hel del, sånt som är viktigt fast ändå inte. kom inte fram till något vettigt men fick ändå rensa huvudet på lite tankar.

kanske dax att ta itu med lite engelska läxa som ska vara klar idag innan anna kommer hit och gör mig sällskap =)
ska skriva en uppsats om respekt på engelska, jobbigt =/

-emma

en dag som alla andra

måndag!
som alla andra måndagar är jag trött. tycks vara så att jag aldrig ska få sova ut o inte bli trött. blir alltid nånting under helgen som sätter stopp för mina sovplaner. men nästa helg, då ska jag äntligen få sova =) enda hindret är träning på lördag men det ska jag nog kunns stå ut med, va nämnligen längesen ja tränade nu. o det känns verkligen som att jag behöver komma igång snart för motivationen ligger för tillfället på botten.
sedan kommer höstlov med födelsedag och en efterlängtad resa till teneriffa. jag ska i ett desperat försök försöka få lite färg innan snön kommer och jag blir ännu blekare än vad jag redan är.

idag har iallafall varit en oerhört kort måndag. tränade i skolan imorse. sedan pedagogiskt med en oerhört tråkig film o lite planering inför det sista. coachingen var inställd så efter det blev det lite mat och sedan hem. skönt o komma hem tidigt till ett tomt hus.
kvällen ska tillbringas framför tv:n, har planerat att inte gå utanför dörren mer idag. även om jag skulle behöva en promenad och lite luft. får se vad jag orkar.

-emma

blogg

så har även jag skaffat en blogg =)