motivation

så var årets första grusträning över och jag lever fortfarande. såg verkligen inte alls fram emot en först men kom efter en stunds huvudvärk fram till att jag skulle gå på den iaf och det måste jag säga var ett kalasbra beslut. Det var skönt o träna ute med boll igen även om grus inte är mitt favorit underlag. Men helt untan några som helst smärtor i fötter och ben klarade jag mej och ser glatt fram mot kvällens träning. Tränade även box igår och jag har träningsvärk i massor, men det är de värt. Hela veckan består av träning förutom på lördag för då ska jag ta det väldigt lugnt o förhoppningsvis inte lida alltför mycket av fredagens festande!

söndag

söndag igen och ja kom precis o tänka på något konstigt. Trötthet. Alla är vi ju trött ganska ofta och helgen är ju liksom lite till för att vila upp sig på, men av att vila blir man ju konstigt nog trött av. Alltså har jag konstaterat att man blir trött av att både vila och ansträning så vad fan ska man göra för att inte bli trött?!

Söndag innebär också att det är måndag imorn och det innebär årets första svinkalla grusträning. En grusträning inleder en lång vecka med träning alla dagar utom lördag. Det betyder alltså att när veckan är slut om en vecka kommer jag att vara helt slut eftersom veckan även innehåller en födelsedagsfest på fredag och sånt kan man ju inte missa. Där emellan ska även skola och lite annat klämmas in och ja kommer få en mycklet jäktig vecka. Men träning är alltid kul så man ska väl inte klaga.

Robin Mills <3

en vanlig tråkig tisdag

en av de absolut tråkigaste dagarna på mycket länge, bortsett från idrotten.
först en alldeles för tidig morgon som vanligt. väl i skolan inte så jobbigt, men sen hade jag 2 hålor, otrroligt segt. idrotten var intressant, först gjorde vi den "kvinnofientliga" svansleken, vi var bara tre tjejer o hade inte jätte stor chans mot alla killar. sen var de multi boll o vårt lag var riktigt bra så vi vann xD wooohooo!
sedan skulle man ju ta sig hem och i detta snöoväder var ju inte det de enklaste vill jag lova. bussen från skolan va 20 min försenad vilket betydde att jag skulle missa bussen från stan, men snälla som busscafförerna va så höll de den åt mej och ja hann med den. men sedan tog de ju en evighet o komma hem, ingen som hade skottat nånstans o hela nissastigen täkt med snö. en resa som vanligtvis tar 10 min tog ist 25.
och på grund av detta snöoväder kan jag inte heller träna ikväll, BAJS!

nyårsbilder

126537-15

2007

nyårsafton blev inte riktigt som jag hade tänkt mej men slutade bra i allafall =)
det hela började med middag hos nina. himla trevligt och där blev en del intressanta avslöjanden.
TACK flickor =)
12 slaget firades i väntan på bussen me Robin, helt okej det med!