Beställning

Hittade en rabattkod hos asos för ett tag sedan som gick ut igår så jag passade på att beställa en t-shirt som jag spanat in ett tag och en söt liten nesessär till sminket så jag kan slänga min gamla fula. lägger upp bilder när paketet dimpt ner i brevlådan hemma.

Dagen i övrigt har bestått av jobb, inget ovanligt här inte. O även morgondagen kommer att ägnas åt jobb och sedan som tidigare sagt lite minigolf någonstans :)

ska upp 5 imorn så nu blir det sova för min del.

-emma

helg

Lördag idag och jobb som vanligt.
Har varit en ganska lugn dag på jobbet inte alltför mycket att göra men tiden gick ändå ganska snabbt.
Sedan hem till robin o äta grillat med hemmagjord potatissallad, mumma :)
Tittar just nu på film, tonårsliv på 4:an, har väl sett bättre filmer men ändå helt ok.
Var sugen på utgång ikväll men orkar helt enkelt inte så skjuter upp det till de tre kommande helgerna, jobbar inte så mycket då, alltså desto mer tid att festa på :)
Imorgon är det jobb som gäller för min del igen, samma sak måndag. O på måndag kväll ska jag, elin o kasnke nån mer spela minigolf, ska bli trevligt o träffa lite folk igen.

en gammal bild från en mycket trvlig kväll på underbar

-emma

studenten och allt vad det innebär

det här intlägget handlar som man kanske kan misstänka om livet och allt vad det kan innebära.
det har gått 23 dagar sedan den helt klart roligaste dagen i mitt liv, studenten. tror inte att jag riktigt kommer att fatta det förrän i höst när det skulle varit dags att gå tillbaka till skolan att jag faktiskt kan göra vad jag vill. jag hade tre underbara år på Sannarp varav två i den underbaraste klass jag någonsin kunnat önska mig, SPI05B och Henke var helt klart den bästa mentorn jag kunnat tänka mig. men samtidigt som det var den bästa var det också en jobbig dag, hela klassen (24 killar och 4 tjejer) satt och lipade över att inte gå i samma klass igen? då har man haft det jävligt bra!
Men vad gör man nu när den där tryggheten att ha något plötsligt är borta men å andra sidan har man allt framför sig, det är ju nu livet ska börja, frågan är bara var och vad jag ska göra. Jag kan säga hur mycket som helst jag vill göra men jag är inte säker på någonting, helt sjukt. Det enda jag vet kommer hända är Matte C på komvux i höst. annars jag jag inga planer alls bara lite tankar kring resor, jobb och vart jag kan tänka mig att bo. Vi får se vad tiden har att erbjuda mig men jag är säker på att det är något alldeles lagom för lilla mig :)



-emma

Fredag

Inte direkt igår jag skrev här och jag tvekar på om jag kommer fortsätta men nu blev jag i alla fall lite sugen.
Har fått en ny dator vilket såklart gör saken väldigt mycket roligare också. Dessutom känner jag helt enkelt för att skriva lite. Tror itne att någon läser men ändå.
Jobbar bara hela dagarna, händer inte mycketr spännande, orkar helt enkelt inte med nåt annat.
Ska försöka träna på gym så mkt jag kan nu när vi har uppehåll från fotbollen så man kan vara med och ta en plats igen sedan.
Var i Helsingör häromdagen och shoppade lite (förvånansvärt nog ingen öl eller sprit), köpte skor, väska, t-shirt, örhängen och ett armband, mycket trevligt =)
Apropå Helsingör och öl och allt det där så måste jag ´säga att jag är grymt sugen på en utekväll eller två snart, men som man kan gissa så varken hinns det eller orkas med på grund va allt detta jobb och allt annat som ska göras. men det kan förhoppningsvis klämmas in nångång snart. 

på återseende
-emma