en helt vanlig dag fast ändå inte

nä helt vanlig är den inte, inte för mig ialla fall. för ingen robin finns att umgås med. 8 långa flygtimmar bort och inte kommer du hem förrän på söndag. en vecka var helt okej, det klarade jag av. men nu efter lite mer än en vecka så börjar det bli jobbigt, riktigt jävla jobbigt. är så stirrig hela tiden och vet inte vad jag ska ta mig till, vad jag ska göra för att få tiden att gå fortare. söndag är inte jätte långt borta men det känns som att ju mer jag tänker desto längre bort är du, och tror mig jag tänker en hel del.
känns som det var en evighet sen jag såg dig sist, fast det egentligen bara är lite mer än en vecka. känns verkligen jätte tomt och tråkigt!

Jag saknar dig, kom hem nu <3

shoping o längtan

nyss kommit hem från lager 157. blev en hel del köpt till slut, tre tröjor, skor, träningsshorts, bikini o två par trosor. helbra dag alltså!

nu är det 3 dagar sen Robin åkte o ja tror nog att de här två veckorna kommer bli bra mycket jobbigare än jag trodde från början. BAJS!

-emma, KOM HEM NU<3

söndag

robin är överkåt!

möööök

jävla skit. började träna igen igår och på morgonen gick det fin fint, men sen på kvällen då trampar jag snett o kunde inte vara med mer HEJA mej =(
men som tur va så hade ja lite tur o känner inte av det så mycket idag och kunde vara med på idrotten. så förhoppningsvisär jag igång igen imorgon :D

helg

så var helgen slut igen, går alldeles för fort.
fredag, kollade på tröningen en stund, åkte sen till robin o käkade pizza efter det somnade jag ganska fort.
mitt tappra försök att börja träna försvann innan det ens hade börjat. istället blev det till o träna rehab igen =( men imorn ska jag börja lite lätt igen, ska kunna gå för fullt, men man vet ju aldirg så bäst o ta det lite försiktigt i början. så imorogn inleds med spel i skolan och sedan på kvällen GRÄS gräs härliga gräs, äntligen fotboll på riktigt.

lördag,
sov mig igenom hela eftermiddagen och åkte sen till robin. efter det blev de fest o sedan gck vi hela den långa vägen tillbaka hem till honom och somnade igen.

söndag,
kollade på fotboll och sedan inte så mycket mer, härligt väder!
har två engelska saker och skriva färdigt ikväll, om jag orkar. Känner mig inte särskilt motverad just nu. Dessutom kom jag precis på att jag har en bok att läsa ut till på torsdag och en massa frågor att svara på, men de löser sej nog.

-emma